Inbraakschade herstel

Heeft u inbraakschade? Bel B.B.B Klus Onderhoudsbedrijf

Veel mensen denken: “Mij overkomt dat nooit”, maar als het toch gebeurt wat moet u dan? Mocht u het slachtoffer zijn geworden van een inbraak, neem dan contact met ons op. Wij leveren 24 uur per dag professionele service voor het herstellen van inbraakschade en bieden daarnaast ook bescherming tegen inbraak. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Bel ons 24 uur per dag: 085-0212772

Om persoonlijk een van onze experts te spreken bel dan: 06-16165426

Of het nu gaat om het vervangen van een opengebroken slot of het compleet vervangen van een deur, B.B.B Klus Onderhoudsbedrijf levert de juiste oplossing en zorgt ervoor dat u weer veilig bent in uw eigen omgeving. Uiteraard kunnen we u ook adviseren en indien gewenst extra beveiligingsmaatregelen treffen om herhaling te voorkomen.

Wij werken samen met de meest betrouwbare partners:

VB Security BV

IP Camera Installatie BV

Insurance Group BV

Inbraak en de verzekering

Wanneer u te maken krijgt met een inbraak wilt u snel weer een veilig gevoel hebben, daarom komt een monteur van B.B.B Klus Onderhoudsbedrijf snel ter plaatse om de inbraakschade vakkundig en vlot te herstellen. Ook kunnen wij, wanneer uw verzekering hiertoe opdracht geeft, de schade rechtstreeks met uw verzekering afhandelen. Zo bieden wij u ook op dat vlak service en is dit voor u een hele zorg minder.

Bel ons 24 uur per dag voor herstel van inbraakschade