B.B.B Klus Onderhoudsbedrijf

Bent u op zoek naar een veelzijdig en vakkundig klussenbedrijf? Dan zoekt u B.B.B Klus Onderhoudsbedrijf! Uw klusbedrijf voor al uw klussen in en rond uw woning/bedrijf/kantoor in heel Nederland.

Van het leggen van een vloer tot het vervangen van uw plafond, een complete verbouwing tegen een zeer scherpe prijs! Door onze veelzijdigheid haalt u in één keer een timmerman, schilder, stukadoor, loodgieter, aannemer en vloerlegger in huis. Dat is wel zo makkelijk en zo bent u er zeker van dat al uw klussen vakkundig en professioneel worden uitgevoerd!

Wij zijn een compact team voor uw complete verbouwing. Wij brengen onze offertes altijd op vrijblijvende basis uit. Met meer dan 10 jaar ervaring en kennis als aannemer in heel Nederland leveren wij top kwaliteit in samenwerking met: Gamma, Praxis en Karwei. Het is dan ook niet vreemd dat ons klantenbestand blijft groeien.

Wij gaan elke klus met enthousiasme en plezier tegemoet en weten dankzij deze motivatie elke opdracht tot een goed einde te brengen. Wij helpen u om uw bouwwensen te vervullen…

Ook zijn wij een erkend gecertificeerde installatiebedrijf die gespecialiseerd is in camera alarm beveiligingen, dit in samenwerking met:

IP Camera Installatie BV

VB security

Verisure alarmsystemen

Veilig Beveiligd alarmsystemen

Neem contact op voor meer informatie over ons klusbedrijf of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

 

Contact

Onze diensten

Aanbouw
Verbouw
Renovatie
Installatie techniek
Badkamers
Keukens
Schilderwerk