B.B.B Klus Onderhoudsbedrijf

Bent u op zoek naar een veelzijdig en vakkundig klussenbedrijf? Dan zoekt u B.B.B Klus Onderhoudsbedrijf! Uw klusbedrijf voor al uw klussen in en rond uw woning/bedrijf/kantoor in heel Nederland.

Van het leggen van een vloer tot het vervangen van uw plafond, een complete verbouwing tegen een zeer scherpe prijs! Door onze veelzijdigheid haalt u in één keer een timmerman, schilder, stukadoor, loodgieter, aannemer en vloerlegger in huis. Dat is wel zo makkelijk en zo bent u er zeker van dat al uw klussen vakkundig en professioneel worden uitgevoerd!

Met meer dan 10 jaar ervaring en kennis als aannemer in heel Nederland leveren wij top kwaliteit in samenwerking met: Gamma, Praxis en Karwei. Het is dan ook niet vreemd dat ons klantenbestand blijft groeien.

Wij gaan elke klus met enthousiasme en plezier tegemoet en weten dankzij deze motivatie elke opdracht tot een goed einde te brengen.

B.B.B Klus Onderhoudsbedrijf is een algemeen klusbedrijf voor klussen in en om uw huis, bedrijf of kantoor. Soms zijn er van die klussen die maar blijven liggen door ontbrekende gereedschap of handigheid. Het begint met een klein klusje, maar de lijst kan al heel snel langer worden. En daarvoor bent u bij B.B.B Klus Onderhoudsbedrijf op het juiste adres. Ook voor grote klussen kunt u uiteraard bij B.B.B Klus Onderhoudsbedrijf terecht.

B.B.B Klus Onderhoudsbedrijf denkt mee, onderzoekt en is uiteraard oplossingsgericht. Heeft u een klus? B.B.B Klus Onderhoudsbedrijf komt graag vooraf langs om de werkzaamheden, kosten en planning te bespreken. Er is veel mogelijk. Betaling per uur, per dag, per project, het is allemaal bespreekbaar. Zelf uw materialen aanschaffen? Geen probleem. Flexibiliteit en kwaliteit zijn de kernwaarden van B.B.B Klus Onderhoudsbedrijf.

Neem contact op voor meer informatie over ons klusbedrijf of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!